Autojaarkaart

De Autojaarkaart is in 2018 opgericht en dient als platform voor automobilisten waarop leuke acties staan en kortingen worden gegeven. De kaart vertegenwoordigt een waarde van minimaal € 150,- en is daarmee een echt cadeau! We vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen dus de kaart komt in digitale vorm.

De kaart wordt ingezet voor jouw bedrijf:

1. je adverteert op de kaart voor een groot bereik

2. je geeft de kaart als marketingtool aan jouw klanten

Commercieel biedt dit natuurlijk veel kansen voor bedrijven die graag hun klanten aan hen verbinden want bij gebruik van een actie of korting heeft een bedrijf de mogelijkheid tot een persoonlijke pagina. Jouw klant denkt dus steeds aan je bedrijf als hij de kaart gebruikt. En die ruitenkrabber die je nu geeft, wordt slechts een paar weken per jaar gebruikt..

Commercie is de brandstof van Heborg dus de connectie is makkelijk gelegd, Heborg gaat de Autojaarkaart exploiteren! Dus ben jij op zoek naar een originele manier om je klanten aan je te binden? Dan navigeer je naar ons op het juiste adres! En ook als je nieuwe klanten zoekt om je business uit te breiden.

In vogelvlucht:

Autojaarkaart – verspreid onder meer dan 200.000 automobilisten en motorrijders

Jouw bedrijf gratis op de website met een kortingsactie en verspreid onder alle Autojaarkaart abonnees

Het kost je niks, je biedt een mooie actie of korting!


Wie gingen je voor:

Een groot bandenmerk, online verkeersapp geven het bijv. weg aan hun gebruikers. Mensen registreren zich op het AutoJaarkaart.nl platform en krijgen daar diverse aanbiedingen.

Het uitgangspunt van deze kaart is dat de gebruiker toegang krijgt tot een kortingsplatform. Dit platform (AutoJaarkaart.nl) biedt aanzienlijke kortingen op producten en diensten voor allerlei zaken rondom mobiliteit. De klant kan korting krijgen op autoverzekeringen, een lunch op een tankstation, een autovakantie, een aanbieding van motorolie, ruitschade, parkeren, een automagazine, interieur-cleaning, uitdeuken, de jaarlijkse Apk-keuring, een zomer- of wintercheck, een set velgen, een trekhaak, een fietsendrager of kinderzitje, de airportshuttle, de bob-service, enz.


 

Veelgestelde vragen

Waarom Heborg?

Heborg is de specialist op het gebied van sales en marketing. We leiden onze medewerkers zelf op en doen dat zelfs in meerdere talen.

Kan ik ook een onderdeel bij jullie afnemen?

Heborg biedt altijd maatwerk, wat jij wilt kunnen wij regelen.

Bieden jullie ook garantie?

Er zijn meerdere manier waarop we samenwerken, vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Werken jullie ook internationaal?

Heborg heeft diverse specialisten in dienst waarmee we bijna de gehele Europese markt kunnen bedienen.