Expertises

Acquisitie

Sales is een vak apart en veel bedrijven richten zich het liefste op hun eigen expertise. Koude acquisitie, een commercieel plan schrijven of marktonderzoek doen behoort meestal niet tot de favoriete bezigheden van een ondernemer en kost daardoor erg veel tijd. Heborg helpt deze bedrijven graag door deze zaken efficiënt uit handen te nemen en biedt veel verschillende diensten aan om bedrijven te ondersteunen. We zorgen voor afspraken in de agenda van uw verkopers, halen relaties weer aan en staan zelfs graag op een beurs voor u!

Een salesplan is waarschijnlijk niet uw doel, maar nieuwe klanten wel. Wij zorgen dat u in gesprek komt met nieuwe klanten. Wij kunnen (indien gewenst) zelfs de verkoopgesprekken voor u uitvoeren inclusief het offerte traject.

Om die ( nieuwe) klant goed te ondersteunen is goede communicatie essentieel! Wij zorgen daarom ook dat u maximaal bereikbaar bent via telefoon, mail, chat of social media.

Elk bedrijf is anders en dus ook uw wensen met betrekking tot verkoop of communicatie. We maken daarom graag een afspraak om samen te bespreken hoe we uw organisatie kunnen laten floreren.

training sales ondersteuning
 
 
sales acquisitie b2b


Training

Heborg heeft jarenlange ervaring in acquisitie en neemt dit voor bedrijven uit handen. Maar soms wil je het gewoon zelf doen. Daarom hebben we diverse trainingen waarin we jou en je team op weg helpen. De trainingen die we hieronder aanbieden zijn algemeen en voor de meeste bedrijven voldoende om verder te komen. Heeft jouw bedrijf nu een specifieke wens dan maken we graag een afspraak. Denk bijv. aan een upselling, je medewerkers verkopen voldoende basisproducten/diensten maar je wilt de nadruk leggen op extra verkoop. Of een combinatie van de trainingen.

Daarnaast is zichtbaar zijn op internet een van de tools de je nodig hebt voor goede verkoop maar hoe creëer je de juiste content en zet je dit nu op LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram? Welke tool is beter voor mijn doelgroep? En hoe krijg ik een groter bereik? Deze training is ontwikkeld voor bedrijven die weinig met Social Media doen maar zich hier in willen verdiepen. In slechts 4 uur zorgen wij dat je een vlotte start maakt.

Een training op maat of heb je nog vragen? mail ons via training@heborg.nl.