Marktonderzoek

Inzicht in de markt is van cruciaal belang voor het bepalen van je strategie.

Zo achterhalen we of een organisatie tegen het probleem aanloopt waar jouw bedrijf een oplossing voor heeft. Is er al een leverancier bij deze partij? Hoe lang duurt de samenwerking nog?

Vervolgens moet je weten wie er binnen de organisatie aan te spreken is over dit onderwerp? Voordat je een verkoopgesprekken starten, dien je te beschikken over actuele data van je doelgroep. Namen, functies en contactgegevens.

Marketing op maat

(Online) marketing

Online is nu noodzakelijker dan ooit en dus is het belangrijk dat je online zichtbaar bent.

Er zijn verschillende soorten sociale platforms waarop je je kan profileren en de meeste bedrijven weten wel welke het beste bij hun doelgroep aansluit.

Maar dan?


 
 

Socials

Hoe schrijf je nu aantrekkelijke artikelen waardoor mensen nieuwsgierig naar jou of je product worden? En pas jij je tekststijl aan wanneer je die op de website zet, want op Instagram doe je het wat korter en informeler, terwijl je op LinkedIn weer formeler bent.

Wellicht heb je inspiratie om 3 tot 4 weken vooruit te kijken, maar zit er een strategie achter? Weet je wat je met je socials wil bereiken? Het is belangrijk om constant te zijn om effectief klanten te werven.

Heborg is gespecialiseerd in het schrijven van de juiste content, voor elk soort media, gekoppeld aan een strategie. Natuurlijk volgens de laatste trends voor de zoekmachines en de juiste toon voor jouw doelgroep.

Voor elk bedrijf bieden we maatwerk en hebben we een oplossing!